
Italská kuchyně
Charakteristika kurzu
Italská kuchyně je jednoduchá, zdravá, chutná a velmi oblíbená. Je však třeba se oprostit od zlozvyků „české varianty“ v podobě špaget s kečupem. Základem výborné kuchyně jsou prvotřídní suroviny.
V našem kurzu se naučíte:
uvařit tradiční zeleninovou polévku Minestrone,
vyrobit si vlastní domácí těstoviny a uvařit je „al dente“ neboli na skus
připravit několik druhů italských omáček
vyrobit si domácí bramborové noky a mnoho dalších triků a postupů, které používají profesionální kuchaři.
Rajčatový salát Caprese
Bruschetta
Italská zeleninová polévká Minestrone
Spaghetti carbonara
Spaghetti pomodoro s masovými koulemi
Gnocchi se špenátem
Saltimbocca
Frutta con crema di mascarpone
Přihláška na kurz---> PŘIHLÁSIT