Italská kuchyně

 

Charakteristika kurzu

Italská kuchyně je jednoduchá, zdravá, chutná a velmi oblíbená. Je však třeba se oprostit od zlozvyků „české varianty“ v podobě špaget s kečupem. Základem výborné kuchyně jsou prvotřídní suroviny.    

 

V našem kurzu se naučíte: 

uvařit tradiční zeleninovou polévku Minestrone,

vyrobit si vlastní domácí těstoviny a uvařit je „al dente“ neboli na skus

připravit několik druhů italských omáček

vyrobit si domácí bramborové noky a mnoho dalších triků a postupů, které používají profesionální kuchaři.

 

 

Rajčatový salát Caprese

Bruschetta

Italská zeleninová polévká Minestrone

Spaghetti carbonara

Spaghetti pomodoro s masovými koulemi

Gnocchi se špenátem

Saltimbocca

Frutta con crema di mascarpone

 

 

Přihláška na kurz---> PŘIHLÁSIT

 



Vytvořte si webové stránky zdarma! Webnode