Polévky a omáčky

Charakteristika kurzu:

Polévky tvoří základ jídelníčku, a pokud chcete být zdraví, měli byste jíst polévku alespoň jedenkrát denně. Naučíte se světlou i tmavou jíšku, uvařit silný masový vývar i hladce krémové polévky. Dozvíte se, jak připravovat masové a zeleninové vložky do polévek. A prozradíme , jak kombinovat jednotlivé omáčky s různými druhy masa, zeleniny a příloh.

 

V našem kurzu se naučíte:

 

- hovězí vývar z býčí oháňky s játrovými knedlíčky

- tradiční kulajda s zastřeným vejcem

 

- bešamel a veloute, (telecí, drůbeží, rybí)

- španělská, rajská, demiglas

- holandská

 

 

 

Přihláška na kurz---> PŘIHLÁSIT

 



Tvorba webu zdarma s Webnode Webnode